Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vanaf 2019 zal de bedrijfswagenfiscaliteit worden berekend op basis van de WLTP-testcyclus, iedereen heeft het erover. En vanaf september 2019 moeten alle wagens voldoen aan de nieuwe Euro6d norm waarbij de homologatie gebeurt via een wegtest, de Real Driving Emission (RDE- test).

De NEDC en WLTP labo-testcycli. Wat is nu juist het verschil tussen deze nieuwe “Worldwide harmonized Light duty vehicles Test Procedure”… ten opzichte van de vroegere ‘New European Driving Cycle?’. In elk geval is deze laatste zo nieuw niet meer… en zal ook de WLTP snel worden vervangen door RDE normering.


We geven u de ins & outs van de uitstoot van uw wagenpark, zowel wat betreft testcycli in het labo als op de weg. Hoe zit het met de uitstoot van m’n huidige vloot en hoe kan ik deze verbeteren?


We kijken naar de officiële versus reële NOx- uitstoot, CO2 en verbruik van een wagenvloot, die ook de uwe kan zijn. Bij inschrijving kan u aangeven om een scan van uw wagenvloot te laten maken waarbij deze samen met de deelnemers wordt overlopen. Voorbeeldvloot wordt genomen bij geen vrijwilligers.


Hier ziet u alvast de gap in verbruik/CO2 uitstoot van wagens.

Kom luisteren naar de lezing “Van car policy naar future mobility”, op donderdag 9 februari 2017, van 14h – 17h, Oosterhoeve (ubeon)


Na deze sessie:

•  Kent u de verschillende testcyli met hun voornaamste kenmerken, voor-en nadelen en typische uitstootverschillen in vergelijking met de andere.

•  Kan u uw management en werknemers uitleggen waarom de nieuwe normering niet nadelig is voor bedrijf en werknemer.

•  Bent u de expert in het evalueren van reële emissies van zowel uw huidige wagen(park) als nieuwe wagens die u of werknemers van het bedrijf wensen.

•  Hebt u de tools voor een car policy die vriendelijk is voor milieu en gezondheid

MAANDAG 11 JUNI 2018


Programma van 14h - 17h:

13h30 aankomst met koffie

14 – 17h Uiteenzetting met break

17h Napraten bij drankje


Deze sessie gaat door bij Gemeenschapscentrum De Markten, Oude Graanmarkt 5, 1000 Brussel


Meer info en inschrijven: https://www.eventbrite.com/e/testcycli-reele-uitstoot-van-nedc-via-wltp-naar-rde-tickets-46254083208

Vragen? Mail [email protected]